Meritori tercer lloc per al Club Esgrima Xàtiva al campionat autonòmic

Jordi del Castillo Ferre aconsegueix la segona plaça en individuals

El passat diumenge es va celebrar a la Pobla de Vallbona el campionat Autonòmic d’esgrima en la categoria de Sub-20. El Club Esgrima Xàtiva es va desplaçar amb tres tiradors que van participar en la modalitat de Sable tant individual com per equips.

En individuals, després de les rondes classificatòries, els tres tiradors del club de Xàtiva es van classificar per a la fase final en un quadre on els de Xàtiva es van mesclar amb altres cinc participants per a la fase final, el tirador Jordi del Castillo Ferre va aconseguir la segona plaça en aquesta modalitat.

Després es van disputar per equips on els de Xàtiva van obtindre un meritori tercer lloc quedant així tercers autonòmics i a les portes de disputar la final. I és que en la preliminar van ser derrotats per l’equip amfitrió per un ajustat 45-43. Els participants van ser Jordi del Castillo Ferre, subcampió autonòmic, Andreu Benavent Montell i Marc Cuenca Laràs.