La campanya «Mulla’t per l’esclerosi múltiple» va recaptar 500 euros a la Font de la Figuera

Associats de «AXEM-Àrea 13» i l’associació d’Esclerosi Múltiple de Xàtiva visitaren la piscina municipal

La Font de la Figuera es bolca amb els afectats d’esclerosi múltiple. Durant tota la jornada d’ahir diumenge diversos socis de «AXEM-Àrea 13», l’associació d’Esclerosi Múltiple de Xàtiva, van visitar les instal·lacions de la piscina municipal. L’objectiu era recaptar fons en benefici d’esta associació i per a la investigació d’esta malaltia a través de la venda de diferents objectes, entre ells, samarretes de la coneguda marca kukusumushu.

Així, més de 150 persones van visitar l’estand de la campanya que portava per nom «Mulla’t per l’esclerosi múltiple». Tal com ha manifestat una membre d’esta associació, Ruth López, «gràcies a la col·laboració de les veïnes i veïns, hem pogut recaptar 500 euros, una quantitat molt necessària per seguir investigant sobre l’esclerosi múltiple».

La visita ha estat tramitada a través de les regidories d’igualtat i sanitat de l’ajuntament de la Font. Des de l’ajuntament ja s’han transmès les felicitacions per la suma recaptada, la qual s’espera «que ajude a pal·liar esta malatia que afecta més dones que homes i que, tot i que es pot diagnosticar a qualsevol edat, s’aprecia, sobretot, entre els 20 i els 40 anys».