«La Banqueta», el nou programa esportiu de la Televisió Comarcal

el-presentador-de-la-banqueta-enrique-pacheco

El proper dijous a les 22:30 hores, comença un nou programa setmanal d’esports a la Televisió Comarcal.
El nou programa s’anomena “La banqueta”. Naix amb l’objectiu fonamental de oferir al telespectador tota la informació esportiva de les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés.

[flv]http://portaldexativa.com/files/comarcal-spot-mayo.flv[/flv]
El programa comptarà amb diverses seccions on es tractarà de forma variada l’actualitat dels equips i esportistes de les nostres comarques. Concretament, s’analitzaran els resultats i classificacions de la jornada disputada per equips com el C.D. Olímpic, la U.E. Canals o l’Ontinyent C.F. així com tindrem les entrevistes dels entrenadors. A més a més, al programa hi haurà també un debat sobre els nostres equips. Serà a la secció de ‘la tertúlia’ on els col·laboradors i convidats de cada setmana donaran la seva opinió sobre el funcionament dels nostres equips.
D’altra banda, a la secció del Reportatge, tindrem l’oportunitat de conèixer mes a fons als esportistes que estan o han estat triomfant arreu del món i que són nascuts a les nostres localitats. Volem apropar d’aquesta manera al telespectador a eixos esportistes veïns que són exemple per als més joves. Cada setmana comptarem amb un esportista de qualsevol modalitat. En el primer programa, dijous vinent, tindrem a ‘El Reportatge’ a Quique Sanz, veí de Canals i actualment preparador físic de l’hèrcules C.F.
Però també tindrem una secció divertida amb ‘El qüestionari’ on podrem gaudir cada setmana amb un ‘cara a cara’ de dos esportistes nostres.
Finalment, a la ‘Agenda Poliesportiva’ donarem complimentada informació de la jornada vinent i els esdeveniments esportius més importants.
Produït per T.V. Comarcal, dirigit per Alberto Aparicio i presentat per Enrique Pacheco, el nou programa pretén cobrir una mancança de l’esport comarcal a la Televisió. El programa tindrà una emissió en directe tots els dijous a les 22:30 h. i en diferit divendres a les 20 h. i dissabte a les 11 h. i 15: 30 h.
Amb el desig de que “La banqueta” agrade i tinga una bona acollida, el programa obri les portes a tots els clubs i entitats locals esportives, donant l’oportunitat per a que l’esport comarcal tinga la màxima difusió. Per a qualsevol consulta o informació podeu escriure a la següent adreça: labanqueta@comarcal.tv

Un comentario sobre “«La Banqueta», el nou programa esportiu de la Televisió Comarcal”

  1. Soc seguidor de Canals Ràdio i m´encanta com ho fa Enrique Pacheco.M´alegre que ara a la tele demostre el que val.Amés, el programa, pel que he llegit, té molt bona pinta i era necessari. Avant amics i enhorabona per la pàgina.

Los comentarios están cerrados.