L’Olímpic empata a 0 en casa contra l’Huracán

Ahir diumenge 15 de gener de 2012, es va disputar al Camp de la Murta, un derbi valencià molt igualat, entre l’Olímpic de Xàtiva i l’Huracán

En la primera part a penes van haver ocasions de perill per part dels dos equips, tot i que l’Huracán va arribar més vegades a l’àrea rival. La nota amarga del partit es va produir al minut 27, quan el capità de l’Olímpic, Mendoza, es va haver de retirar per una lesió al genoll.

A la segona part de l’encontre, l’Olímpic es va mostrar un poc més efectiu, però l’Huracán continuava tenint perill a la porta dels locals. La majoria d’ocasions foren a baló parat. La polèmica del partit es va produir quan al minut 43 el linier va anular un gol de Sergio Heras per un fora de joc de Nando Ramón.

“El partit ha sigut molt equilibrat, de 0 a 0 poques ocasions i molta lluita, peó hem fet un gol i ens l’han anul·lat, crec que per error” va declarar després del partit l’entrenador de l’Olímpic, Toni Seligrat.

L’Olímpic es manté a les primeres posicions de la taula del grup 3 de segona divisió B, concretament a la sisena posició amb 31 punts. La taula la continua encapçalant l’At. Balear amb 44 punts. Aquesta setmana l’Olímpic viatjarà a Mallorca per enfrontar-se al Manacor, amb el que va empatar 1-1 al partit d’anada.

Resumen de Nou 2 RTVV. 15 enero 2012. Segunda División B grupo 3º.