L’Olímpic de Xàtiva amb 23 punts s’ha incorporat al més selecte grup de la categoria

L’Olímpic guanya a Badalona (1-2)

El C.F. Badalona i el C.D. Olímpic no s’havien enfrontat mai en cap categoria, i la primera volta que ho han fet els de Xàtiva es van imposar 1-2 en el camp dels catalans. A més, l’Olímpic anava un punt per damunt dels locals, de forma que ara l’Olímpic, amb 23 punts, s’ha incorporat al més selecte grup de la categoria.

Començaren marcant els catalans, amb un gol de Víctor al minut 22 i així es va arribar al descans.

En la segona part va ser quan els de La Costera van canviar el rumb del partit. Primer, Rubén al minut 65 va empatar i després Ramon, al minut 71, va rematar la feina per acabar amb la tercera victòria lligueta dels de Seligrat fora de la Murta.