L’agrupament escolta Jamboree comença una nova ronda

Demà faran una excursió i dinar en la Casa de la Llum

L’agrupament escolta Jamboree comença demà la ronda solar 2014-2015 amb una excursió i dinar a la Casa de la Llum, en la que participaran els actuals membres del grup i els pares dels xiquets.

Així mateix, per començar aquesta nova ronda, el dia 4 d’octubre es realitzarà un sopar de baixbraç a la plaça del Raval de Xàtiva (pl/Pintor Tudela) en el qual es celebrarà l’inici del curs i el 30 aniversari de l’agrupament, que va ser l’any passat.

A aquest sopar estan convidats tots els membres de l’agrupament, actuals i passats, pares i mares i veïns i veïnes del barri. Per a participar en el sopar es podrà comprar un tiquet de picada i beguda per 3 euros al forn del Raval, la llibreria la Tella i als membres de l’agrupament. Aquest dia els integrants de l’agrupament estaran tota la vesprada a la plaça decorant-la i realitzant activitats de campament scout.

La novetat que introdueixen enguany a l’A.E. Jamboree és que obrim una nova secció, els castors, que comprén els xiquets i xiquetes que cursen infantil i primer de primària. Així mateix, acceptem gent en totes les altres seccions, que són Llops (2on, 3er i 4rt de primària), Exploradors (5é i 6é de primària i 1er d’ESO), Pioners(2on, 3er i 4rt d’ESO) i Rutes (Batxillerat).

L’A.E. Jamboree és un agrupament escolta que porta més de 30 anys fent activitats al barri del Raval. Des de l’escoltisme “intentem educar en valors i d’una manera laica i coeducativa a les noves generacions per a aconseguir formar persones capaces de viure en el món i la societat que les envolta. En els scouts les xiquetes i els xiquets jugaran, aprendran i es convertiran en xicotetes persones juntament amb un grup de gent de la seua edat”.

Les activitats es desenvolupen tots els dissabtes de 16:30 a 18:30 hores en el parc de Sarriers o al local de l’agrupament (c/Argenteria). A més, fan acampades periòdiques durant l’any i sobretot el campament a l’estiu.

Per a inscriure’s en l’agrupament només cal anar els dissabtes de 16:30 a 18:30 al seu local a partir del 4 d’Octubre o posar-se en contacte mitjançant els telèfons 600 651 667 o en el correu electrònic jamboreexativa@hotmail.com