Juan Rafael Espí, serà cap de llista socialistes d’Aielo de Malferit

El passat 10 de març va tindre lloc l’assemblea extraordinària de l’agrupació local del PSPV-PSOE d’Aielo de Malferit, on va ser elegit el proper cap de llista a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig.
La unanimitat de tots els integrants va caracteritzar l’elecció de Juan Rafael Espí com a candidat a l’Alcaldia. La votació, realitzada de forma secreta a petició del candidat, va comptar amb una única papereta en blanc.
D’aquesta forma, Espí es llança a encapçalar el projecte socialista després d’un llarg bagatge com a regidor durant tres legislatures en les que va ocupar diversos àmbits de la gestió municipal. A més, suma també una amplia experiència en diversos col·lectius locals, tant socials com festers.
Després de la proclamació, el candidat socialista va agrair el suport rebut i va animar els membres del partit a “recuperar la il·lusió perduda durant els últims anys”. Igualment, Espí els va encoratjar a expressar-se lliurement i a evitar “caure en les provocacions”, així, va puntualitzar que es “tracta de ser crítics en la gestió, però sobretot respectuosos amb les persones ”.