Joves d’EU reclama una xarxa de sales d’estudi a Xàtiva

Es sol·licita l’obertura de les biblioteques i aules dels centres educatius que es troben en desús en horari no lectiu

La gent jove de Xàtiva, que ara comença la època de proves i exàmens importants per al seu futur, es troba amb la inexistència de sales d’estudi, segons recalquen des de Joves d’EU. Diuen que la biblioteca de Xàtiva es troba saturada per aquestes dates i més bé és un lloc de consulta i documentació i no un lloc apropiat per a l’estudi.

Per al Coordinador de Joves d’EU, Alejandro Hellín, “s’han d’adequar unes sales d’estudi a la ciutat donada la massificació d’estudiants en època d’exàmens que volen anar a estudiar a la Biblioteca i no poden”.

La petició d’una Xarxa de sales d’estudi per a Xàtiva ha sigut presentada de manera reiterada pels Joves d’EU però no ha hagut cap tipus de resposta per part de l’Ajuntament, critiquen

Hellín va reprotxar la «manca de previsió” del govern municipal i el fet que la Biblioteca Municipal, donat el seu horari i la seua llunyania d’alguns punts de la ciutat, “no pot assumir aquestes funcions». Finalment va alertar de l’oportunitat de la proposta davant els exàmens de final de curs.

Segons el grup, és una proposta en positiu ja que es sol·licita l’obertura de les biblioteques i aules dels centres educatius que es troben en desús en horari no lectiu, fet que permetria la major rendibilització d’aquestes instal·lacions.

«Davant la constant indiferència del govern local sobre aquest tema, motivats per la inqüestionable necessitat d’aquest servei, els Joves d’EU tornaran a reclamar una vegada més, la Xarxa de sales d’estudi que Xàtiva necessita», finalitzen.