José Ramón Esteve, president d’honor de la Junta de Moros i Cristians de L’Olleria

Deixava el passat any el seu càrrec al capdavant de l’entitat després de 10 anys

José Ramón Esteve Sirera, ha sigut anomenat president d’honor de la Junta Central de Moros i Cristians de L’Olleria. Esteve deixava el passat any el seu càrrec al capdavant de l’entitat després de 10 anys. Un reconeixement que s’unix al rebut per la UNDEF, que li ha anomenat membre honorable.

El Mig Any, va ser el moment triat per a fer-li este reconeixement en què tant l’alcalde, José Vidal, com el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, van tindre unes paraules d’agraïment pel seu “treball, dedicació i contribució al món de la Festa de Moros i Cristians de L’Olleria”.

Per la seua banda, Maria Dolores Gil, presidenta de la Junta Gestora de Moros i Cristians, li agraïa el que “en este últim any m’hages portat de la mà, el que fa que ara tot siga més fàcil” i recordava “el teu amor per les Festes de Moros i Cristians de L’Olleria, unes festes a què portes unit pràcticament tota la teua vida”. Igualment, Gil li felicitava “per tot el que has fet per les nostres festes entre les que està el que ens hages dotat d’una seu pròpia”.

Emocionat, José Ramón Esteve pujava a l’escenari abans del Concert de Mig Any, diumenge passat , per a arreplegar de mans de Maria Dolores Gil i del vicepresident de la Junta gestora, Vicente Egea, un quadre en reconeixement i record per la seua trajectòria al capdavant de la Junta Central de Moros i Cristians de L’Olleria.