José Bellot del Serra Vernissa queda tercer al Granadella Trail

El club ja suma 10 pòdiums

El Serra Vernissa va participar en quatre proves i va tornar a pujar al pòdium. El diumenge es va disputar la Granadella Trail Xabia sobre 21km. José Bellot va tornar a pujar al pòdium en aquesta ocasió com a tercer classificat amb un temps de 1h46’. Vicente Pellicer va entrar en la posició número 40 amb 2h03’. A la marxa senderista, van participar Flavia Orz, Salva Montell, Alejos Almiñana i Dani Fuentes.

També es disputar el mateix dia el IV Alédua Trail a Llombai. A la prova curta d’11km, cal destacar la 5a posició de Ximo Martínez amb un temps de 52’18’’. A la prova llarga de 25k van participar Roberto Martínez i Carlos Horcajada.

Una altra part del club va anar al Trail de Xeresa, on es pujava al Mondúber. Van participar José Artes, Esther Piqueras, Lenu Ochian i Jorge Mateu.

A més, a la Marxa de Resistència Integral Serra de Crevillent també hi va haber representació. La prova discorria per un dur recorregut de 45km i +2.600m. Van participar Jorge Castells, Javi Oriola, Paco Belda, Gerardo Da Pieve, Lidia Cremaschi, Ricardo Cerda, amb l’ajuda logística de Manolo Vila i Sergio Oriola.

S’ha de destacar en últim lloc la participació de Toni Martínez a la prova de la Lliga de la Regió de Murcia a la localitat de Moratall, a un trail de 15km . El Serra Vernissa continua pujant pòdium en tots els caps de setmana de competició de 2016, sumant-ne un total de 10.

Ahir diumenge es va disputar el Trail de l’Aventaor de Genovés, on el Club va participar amb 41 corredors en la cursa i la marxa.