Jorge Ribes guanya el concurs de selfies «Una mostra d’amor»

Es va retratar amb un nadó que “ha generat els sospirs i la tendresa pròpia d’una acció amb cor i estima com la que es perseguia”

Jorge Ribes ha guanyat el III Concurs de Selfies «Una mostra d’amor» de Canals, que amb el número de participació 51a, es va retratar amb un nadó que sens dubte, “ha generat els sospirs i la tendresa pròpia d’una acció amb cor i estima com la que es perseguia”.

L’èxit de participació en aquesta tercera edició ha superat els darrers concursos similars doncs 69 imatges han sigut les seleccionades d’uns 55 participants diferents, arribant a superar entre totes elles la xifra de 5.671 “M’agrada”.

Els objectius perseguits amb aquest concurs, el d’obtenir unes rialles, el d’augmentar els seguidors del perfil facebook de l’Ajuntament i dinamitzar les xarxes socials, han estat assolits.

El premi, un smartphone BQ Aquaris 5s 16GB, 2 GB RAM, 13 mpx de càmera, etc., serà entregat a Jorge Ribes el proper dissabte 12 de març, en les instal·lacions de la botiga HOLAMOBI ubicada a l’avinguda Vicent Ferri, 32, a les 13:30 hores, pel regidor de joventut Ricardo Requena a qui acompanyaran els comerços col·laboradors.