Informació sobre la demolició de l’edifici de correus de Carcaixent

Bloc-Compromís donarà dades sobre esta obra tan polèmica

Bloc-Compromís Carcaixent realitzarà, de l’11 al 14 de setembre, una campanya informativa dirigida a tots els ciutadans de Carcaixent sobre la compra i enderrocament de l’edifici de Correus, que té un pressupost superior als 700.0000 euros. La campanya reforça la intensa activitat explicativa desplegada per esta formació durant els últims mesos, i que va desembocar dies enrere en la petició per registre d’entrada de l’Ajuntament d’un debat públic amb l’alcaldessa de la ciutat, Lola Botella. L’objectiu del debat, afirmen des de Compromís, és fomentar la transparència, contrastar dades davant la ciutadania i desmentir el “cost zero” que, segons ella, tindrà l’operació. Bloc-Compromís, de la seua banda, manté que el cost per als carcaixentins d’esta actuació és de més de 400.000 euros.

Al llarg de la setmana, s’instal·laran punts d’informació en el Mercat i en la zona de Correus, on els 6 regidors que la coalició té a l’Ajuntament de Carcaixent, així com la resta de membres del col·lectiu, repartiran una edició especial de l’InfoBloc «per tractar de resoldre moltes de les preguntes que es fa el veïnat sobre Correus: per què tiren l’edifici de Correus? Quant costarà l’obra? Quan li costarà al poble de Carcaixent? Què van a fer allí una vegada enderrocat l’edifici? En què s’haguera gastat eixos diners Bloc-Compromís?»

A més el divendres, 14 de setembre a l’Auditori municipal, a partir de les 20.00 h, tindrà lloc un acte informatiu, obert a tots els veïns que vulguen assistir-hi, on s’explicarà tot el procés seguit fins a dia de hui en este expedient, i es resoldran els dubtes que el públic plantege sobre esta actuació tan polèmica com innecessària.

Estos són els actes de la campanya informativa de Bloc-Compromís Carcaixent:

Dimarts, 11 de setembre – matí: punt d’informació al Mercat municipal

Dimarts, 11 de setembre – vesprada: punt d’informació a la zona Correus

Dimecres, 12 de setembre – vesprada: punt d’informació a la zona Correus

Dijous, 13 de setembre – vesprada: punt d’informació a la zona Correus

Divendres, 14 de setembre – 20.00 h: acte informatiu a l’Auditori municipal

La compra de l’edifici de Correus i la seua posterior demolició, juntament amb el condicionament del solar, va ser aprovada la legislatura anterior, amb la majoria absoluta de l’equip de govern del PP i els vots en contra de Bloc-Compromís.

Per a Bloc-Compromís esta obra no és una actuació en absolut prioritària en temps de crisi i amb l’elevada taxa d’atur de la ciutat, ja que el principal objectiu que persegueix és la millora estètica de la plaça del Convent. A més és una mostra més de la irresponsabilitat de la gestió de l’equip de govern (PP-PSD), amb unes finances municipals enfonsades i sense tenir assegurat el finançament total de l’obra.