Important victòria de l’Olímpic contra l’Ontinyent

L’Olímpic de Xàtiva es va imposar còmodament ahir diumenge 23 d’octubre a l’Ontinyent amb un 3-0 al camp de La Murta.

Els de Toni Seligrat dominaren durant tota la primera part i ha fet que l’Ontinyent no aconseguira entrar al partit.

Al minut 24 va arribar el primer gol de l’encontre, amb les botes d’Alex Vaquero: i tres minuts després es va senyalar penalti a favor de l’Olímpic per mans dins L’àrea. Rifaterra no va perdonar davant del porter i va fer pujar el 2-0 al marcador. L’Ontinyent a penes va aparèixer a tota la primera part.

La segona meitat va ser molt semblant als 45 minuts anteriors. Quan pareixia que l’Ontinyent començava a entrar en el partit va arribar en el 25 el gol definitiu, amb un gol de Da Silva que va acabar per anular l’Ontinyent,

Els de Xàtiva es fiquen 5é a la classificació amb 17 punts i la pròxima setmana visitaran al primer classificat del grup, L’Atlètic Balears. que consta amb 21 punts