III Fira d’Associacions este diumenge a l’Olleria

La tercera edició de la Fira d’Associacions de l’Olleria es celebrarà este diumenge 5 de juny al parc Beat Ferreres de 10:30h a 13:30h, i amb la participació de gairebé 30 entitats locals de tots els àmbits d’actuació.

A més de la trenteta de parades que participaran a esta edició de la fira, posant a la venda productes i oferint informació sobre les seues activitats, a l’escenari del parc Beat Ferreres es realitzaran exhibicions esportives, de balls de saló i dansa del ventre. A més al recinte del parc hi haurà instal·lat un castell inflable i un escalèxtric gegant. Així mateix a les 11:30h del matí hi ha programada una partida de pilota al carrer adjacent al parc.

La III Fira de les Associacions, com les dues anteriors, és fruit de l’impuls del teixit associatiu local, que s’implica en esta diada festiva. “A totes les entitats locals els volem agrair l’esforç que fan per estar presents en esta fira. Una cita anual que pretenem que siga un aparador de l’activitat associativa de cara a tots els veïns i veïnes de l’Olleria”, comenta Julià Engo, regidor de Participació Ciutadana. “Pense que ens podem sentir molt orgullosos de l’activitat associativa del nostre poble, i és important que des de l’administració li donem suport, en el que estiga al nostre abast”. La III Fira d’Associacions està impulsada per les regidories de Participació Ciutadana, Cultura i els Consells de l’Agenda 21.

A esta edició 2011 de la fira han confirmat la seua participació, bé muntant una parada o bé fent una exhibició: AMO, Grup de Danses El Revol, Ball dels Locos, Associació de Comerciants de l’Olleria, Ames de Casa, Associació de Lluita Contra el Càncer, Agrupació Escola Musical la Nova, Clubs Deportivo Fernando, Associació de Balls de Saló, Associació Llum, APDO, Associació de Pintors, Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica, Ball a la Vall, la Morralla, Càrites, Club Ciclista Cap Amunt, Associació de Motos Clàssiques, Scouts Sant Jordi, Associació Fotogràfica de l’Olleria, Associació d’Alzheimer, Banda de Cornetes i Tambors, Club de Pilota Valenciana, Associació de Motos Clàssiques, la filà Chirigotes , i representants de l’Agenda21.