I Open de Pàdel al C.T. Camp Bixquert de Xàtiva

Frola-Corberán tornen a imposar-se en Bixquert!
El I Open de Pàdel Setabis Sport, celebrat el passat cap de setmana a les instal·lacions del C.T. Camp Bixquert, que repartia 630€ en efectiu, trofeus i material esportiu, va finalitzar aquest passat diumenge 14 d’octubre amb un resultat excepcional. El diluvi que la jornada de divendres va detindre momentàniament el torneig, no va aconseguir empanyar tres dies d’autèntic pádel. Més de 100 jugadors i un altre centenar d’aficionats han pogut disfrutar al llarg d’aquests passat pont festiu d’un torneig de pàdel amb majúscules, tant per la quantitat de jugadors com per la seua qualitat així com per l’afluència cada vegada major d’espectadors.
El divendres 12 començaren a disputar-se els primers enfrontaments de les fases de grups de 2ª i 3ª categoría, a més d’algunes eliminatòries d’octaus de final del quadre de 1ª categoría. Durant dues hores, el torneig va haver de traslladar-se a les pistes del Padelencubierto (Xàtiva), degut a la intensa plutja que va caure durant quasi una hora i que va ocasionar, a més a més, un retràs important en l’horari previst per a dissabte. Finalment, i malgrat l’imprevist, la jornada de dissabte es va poder finalitzar sense més conseqüències, quedant la jornada de diumenge per a la disputa de les semifnals i finals de totes les categories, tal i com estava previst.
La sorpresa del torneig la van protagonitzar les parelles de l’equip absolut A del C.T. Camp Bixquert, Lluís Cuenca-Alberto Llorens i Jaime Mollà-Luis Corberán al eliminar als caps de sèrie nº 1 i 2 del quadre de 1ª categoría, respectivament. Aquestos, juntament amb la parella Fabricio Frola-Carlos Corberán, aconseguien reunir, una vegada mes, a tres parelles de l’equip absolut a les semifinals d’un torneig de pádel a Bixquert.
Però finalment va ser la parella Frola-Corberán la que tornava a disputar una final, que aquesta vegada els enfrontava als veïns i amics de Benigànim Óscar Boscà-Rubén Santana, després que aquests eliminaren els locals Mollà-Corberán, i els primers feren el mateix amb els seus companys Cuenca-Llorens en dues semifinals molt disputades.

A la fi, la parella local Frola-Corberán aconseguí proclamar-se vencedora del I Open Setabis Sport, després d’imposar-se als beniganins per un ajustat 7/6 4/6 i 7/6, a la final disputada a les 18:00 hrs. de diumenge i que va esdevindre en un enfrontament de quasi dues hores de tensió, lluita i molta qualitat, davant la presència d’un centenar d’espectadors i aficionats a aquest esport, a més d’amics i familiars.
Pel que fa al quadre de consolació de la 1ª categoria masculina, van resultar campions la parella Romero-Falique, després d’imposar-se per 6/4 7/5 a la parella d’Ontinyent Paco Mullor-Víctor Baldés.
Quant a la 2ª categoría, els vencedors foren Pau Fayos-Richar Lladosa que hagueren de patir per superar a la parella Ángel Claramonte-Paco Bolinches, que acabaren cedint per un resultat final de 7/5 3/6 3/6 a favor dels primers. A la 3ª categoría, els guanyadors foren la parella de Canals Javi Solbes-Ximo Monteagudo que s’imposaren als locals Joan Cuenca-Mamel Tudela per un doble 6/2.
La cerimonia d’entrega de trofeus va ser dirigida pel president del C.T. Camp Bixquert, Gonzalo Navarro, juntament amb els organitzadors, Alberto Llorens, Fabricio Frola i Lluís Cuenca, en substitució de Rafa García (Setabis Sport), que van fer entrega dels trofeus i els premis en efectiu i en material esportiu als finalistes de les diferents categories.
Des d’aci, agraïr a tots els participants, als col·laboradors, al C.T. Camp Bixquert i, en especial a l’organització d’aquest campionat, el fet que aquest I Open de Pàdel haja resultat excepcional i que, com en altres ocasions, haja tornat a ser un èxit. Enhorabona!!!