Històric ascens a segona de l’equip absolut de pàdel del C.T. Camp Bixquert

Alberto Llorens (Capità de l’Equip)

Després d’accedir a les semifinals del VI Campionat Regional per Equips de la C.V. de 3ª Divisió, l’Equip Absolut de Pàdel del C.T. Camp Bixquert (Xàtiva) ha aconseguit l’ascens a la 2ª divisió d’aquest campionat autonòmic. Tot un triomf, tenint en compte que era la primera vegada que el C.T. Camp Bixquert disputava aquesta competició i també l’excepcional nivell dels clubs de pàdel que hi participaven.

Aquesta fase final del campionat, celebrada a les instal·lacions del Club Espanyol de Tenis (Rocafort) el passat cap de setmana, reunia un gran nombre de clubs de pàdel d’altíssim nivell de 1ª i 2ª divisió, així com de 3ª, entre els quals destacaven l’ U.P.V -descendit de la 1ª divisió-, C.T. Castelló -que comptava amb un jugador professional al seu planter-, Club Espanyol de Tenis, TuTempo K7, etc… tots ells amb una llarga tradició padelística a la comunitat.

A la primera eliminatòria, disputada el passat divendres 29 d’Abril, corresponent als octaus de final, el Club de Tenis Camp Bixquert (Xàtiva) s’enfrontà al Club de Pàdel CEU (Moncada), al qual es va imposar per un contundent 3 – 0.
En aquesta primera eliminatòria, la parella nº 1 formada per Fabricio Fdo. Frola i Gonzalo Navarro es va imposar a la parella nº 1 del CEU per 6/3 i 6/3. Per la seua banda, la parella nº 3, formada per Alberto Llorens i Lluís Cuenca, va fer el mateix imposant-se a la parella nº 3 del CEU per 6/2 i 6/4. Finalment la parella nº 2, formada per Carlos Corberán i Jaime Mollá, també va aconseguir guanyar el seu partit, el qual no es va resoldre fins el super tie-break del 3er set, on els nostres s’imposaren per 4/6, 6/4 i 12/10.

Una vegada superat el primer obstacle dels octaus, l’objectiu de l’ascens passava per superar l’enfrontament corresponent als quarts de final, que emparellava els nostres amb un important club de pàdel de la província d’Alacant, el Padel Point (La Nucia), en una eliminatòria que s’esperava prou complicada i que decidiria una de les quatre places reservades per a la 2º divisió…

Però el plantejament tàctic que l’equip va assumir va ser decisiu per tal d’aconseguir una victòria on els nostres van haver de sofrir fins a l’últim moment. En aquest cas, la parella nº 1 formada per Gonzalo Navarro i Jaime Mollà va caure per 6/2 i 6/3 davant la primera parella rival. La parella nº 3 formada per Alberto Llorens i Lluís Cuenca es va imposar finalment per 6/7, 6/2 i 6/3 en un partit difícil i molt disputat que va començar amb un 5/2 en contra. Finalment, la parella nº 2 formada per Fabricio Fdo. Frola i Carlos Corberán aconseguí el punt decisiu, imposant-se per 6/4, 4/6 i 6/2, en un partit complicat i tens que acabà finalment resolguent l’eliminatòria per 2 – 1 a favor del C.T. Camp Bixquert i amb el que l’equip va aconseguir l’ascens de categoria.

D’aquesta manera i amb l’objectiu de l’ascens ja complit, el diumenge l’equip del C.T. Camp Bixquert disputà l’enfrontament corresponent a les semifinals front al Club de Pàdel Oxygen (Elda), un potentíssim rival que va acabar imposant-se als nostres, però que de cap manera empanya l’excel·lent resultat obtingut per l’equip en aquest campionat.

Un resultat possible gràcies a l’esforç de tot un equip, amb jugadors que han sigut molt importants al llarg del campionat, com José Luís Cuenca, Pepe Latorre i Alberto López i d’altres que comencen a formar part d’aquest espectacular grup… i que passarà a la història del club per haver aconseguit situar el C.T. Camp Bixquert (Xàtiva) dins del panorama padelístic valencià.

ENHORABONA A TOT L’EQUIP I A TOTA L’AFICIÓ QUE ENS HA ACOMPANYAT!!!
«Moltes gràcies a la incondicional afició, sense vosaltres açò no haguera sigut possible, de tot cor: Herma, Paula, Ana, Bea, Mónica, Josevi, Elena, Rafa, Pau, Falike, Sandra, Alexa, etc…»

Información patrocinada por:deportes-macht