Gran èxit de la Coral Caixa Ontinyent en el seu concert III aniversari

500 persones assistixen al concert de consolidació de la Coral, que va tindre lloc en l’Església Arxiprestal de Santa Maria d’Ontinyent

500 persones van assistir, divendres passat, al concert que va oferir la Coral Caixa Ontinyent en l’Església de Santa Maria d’Ontinyent per a commemorar el seu tercer aniversari, amb la interpretació de 10 temes, baix la direcció de Francesc Tortosa i amb José María Bru com a subdirector, ambdós reputats directors i compositors.

La Coral està composta actualment per 47 veus, majoritàriament empleats de la pròpia entitat, incloent el seu director i el seu subdirector, i es va fundar en 2010 en el si del Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Des del seu concert de presentació, el 31 d’octubre del 2010, coincidint amb la celebració del 126 aniversari de Caixa Ontinyent, la Coral ha participat en intercanvis amb la Coral d’Orba i la Coral Benissenca. A més, ha actuat a Llutxent, Agullent, Otos i Fontanars dels Alforins, i ha participat en la celebració del 350 aniversari de les festes de la Puríssima d’Ontinyent.

Des de la Coral Caixa Ontinyent es mostren molt satisfets per la gran acollida que va tindre el concert que els permet consolidar-se com a grup musical estable, augmentant la riquesa i el patrimoni cultural i musical de la ciutat.