Gran ambient a la “correguda” de les falles a Xàtiva


Les xarangues van animar la desfilada amb la seva música

Fallers i falleres van viure ahir un dels actes més festius i divertits, l’esperada “correguda” de tots els monuments fallers de Xàtiva. Va ser una vesprada única per als fallers i falleres, ja que estaven endinsats de ple en aquestes celebracions tan aclamades a la ciutat.

Hi havia molt d’ambient i centenars de ciutadans de Xàtiva no perderen l’ocasió per eixir al carrer i contemplar aquest espectacle de festa, ball i sobretot, molta música. Les xarangues acompanyaren als protagonistes de la festa durant tot el recorregut i van animar una desfilada que va sorprendre a tot el públic.

L’alegria va acabar convertint-se en cansament, després de recórrer tota la ciutat sense parar de ballar. Les Falleres Majors de Xàtiva, Alba Fuster i Gisela Carpintero, visqueren també moments molts especials.

Aquest any es va canviar l’itinerari per allargar-lo fins a arribar a la nova comissió Corts Valencianes i per tal que l’esdeveniment finalitzara al monument d’Espanyoleto, comissió que enguany celebra el 50 aniversari.

Segons va informar el cap de la Policia Local de Xàtiva, Enrique Gómez, un total de 10 agents s’encarregaren de què aquest acte transcorreguera amb normalitat.

[nggallery id=729]