La Música Vella ofereix el pròleg musical de la Setmana Santa

Aquest diumenge a les 12 hores

Aquest diumenge 22 de març a les 12.00 hores a la Música Vella de Xàtiva es celebrarà una jornada de portes obertes per a tots els amants de la música processional, on s’interpretaran i comentaran les marxes fúnebres més representatives de la Setmana Santa Setabense.

Es tracta d’una innovadora iniciativa musical que servirà com a preàmbul o punt de partida musical a l’actuació de «La Primitiva» en els diferents actes processionals (trasllats i processons) de la Setmana Santa xativina. En el seu Local Social, la Banda Simfònica, a manera d’assaig general, interpretarà, i seran comentades, les peces més representatives del seu repertori de marxes processionals, en alguns casos pràcticament exclusiu.

Segons paraules del seu director, Paco Sánchez Roca es pretén “buscar la interacció entre tots els amants d’aquest gènere musical i els mateixos intèrprets músics, en una experiència única on poder sentir, escoltar, gaudir i emocionar-se, des del mateix cor, des del mateix epicentre on es germinen tots aquestos sons que són l’aroma auditiu de la nostra Setmana Santa”. El lema d’aquesta audició és:“Vine i Gaudeix del sentiment de la Passió a través de la seua música”.