Genovés acull un taller de doblatge

Tindrà lloc el proper dimarts i l’impartirà l’actor Francesc Fenollosa

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i l’Ajuntament de Genovés han organitzat per al proper dimarts 22 de maig el taller de doblatge «¿Vols doblar una pel.lícula?». L’actor Francesc Fenollosa i Ten serà l’encarregat d’impartir el taller que tindrà lloc a les 18 hores.

Les inscripcions es poden efectuar al Centre d’Informació Juvenil de Genovés, les places són limitades i el taller és gratuït.

El Taller de Doblatge és un projecte-campanya per a la promoció de l’ús social del valencià a través d’una proposta divertida i participativa, amb la tècnica del doblatge per a no professionals com a element vertebrador. Entre els seus valors afegits, se’n troben també d’artístics, de socials i de creixement personal, perquè és alhora una activitat estètica, innovadora, intercultural, integradora, atrevida i lúdica.

Aquesta iniciativa està adreçada a tots els públics a partir de, més o menys, els 8 anys i sense límit d’edat. Es doblaran fragments de pel·lícules de ficció, de documentals i de dibuixos animats, amb una dificultat progressiva de menys a més complexitat.