Hui s’inicia el XII Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés

Els partits es disputaran al pavelló de la localitat

Genovés acollirà aquest cap de setmana el XII Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet que comptarà amb la participació del València B.C., Joventut de Badalona, CB Delfos Cornellà, CB Granollers, CB El Palo Unicaja Màlaga i el Club Bàsquet Genovés.

Tots els clubs han confirmat la seua presència per competir per la consecució del títol en aquest campionat que, després de 12 edicions, es va consolidant com un dels referents en l’àmbit estatal.

Des del club afirmen que “després de dotze anys, la implicació de la gent del club i el suport de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem dos tornejos, un en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un amb xiquets de 12 anys però que juguen un bàsquet envejable”.

El dissabte al matí començarà el campionat amb un partit en el qual el C.B. Genovés s’enfrontarà a CB Granollers, el qual participa en aquest torneig per primera vegada, i siguent un dels dos equips que aquest any li ha pogut guanyar al Joventut. Després i de manera ininterrompuda es podran contemplar els partits entre Cornellà-Unicaja Màlaga i el C.B. Genovés-Joventut. La vesprada comptarà amb tres partits més que decidiran els partits finals del cap de setmana i seran els següents: València B.C.- Unicaja Màlaga, CB Granollers-Joventut i València B.C. – CB Cornellà.

El diumenge a partir de les 9 del matí es jugaran els partits per decidir des del tercer al sisé lloc i a les 12 es disputarà la gran final. “Tota la gent que estima el bàsquet no pot deixar-se de perdre partits com aquests, per això aquest cap de setmana us esperem al pavelló del Genovés per veure jugadors que de segur en un futur competiran a nivells importants”, afirmen des del club.

 

Programació del XII Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés:
GRUP A:
C.B.DELFOS EBCB CORNELLÀ, C.B. EL PALO FYM UNICAJA MÀLAGA, VALÈNCIA B.C
GRUP B:
JOVENTUT BADALONA,., C.B. GENOVÉS, C.B. GRANOLLERS

DIVENDRES 20 DE JUNY:

21’00 hores – Presentació del Torneig al Museu de la Pilota
21’30 hores – Refrigeri al carrer

DISSABTE 21 DE JUNY:

9’30 hores C.B. GENOVÉS– C.B. GRANOLLERS

11’00 hores C.B. DELFOS EBCB CORNELLÀ– C.B. EL PALO FYM UNICAJA MÀLAGA

12’30 hores C.B. GENOVÉS – JOVENTUT BADALONA

16’30 hores VALÈNCIA B.C.– C.B. EL PALO FYM UNICAJA MÀLAGA

18’00 hores C.B. GRANOLLERS – JOVENTUT BADALONA

19’30 hores VALÈNCIA B.C.– C.B. DELFOS EBCB CORNELLÀ

DIUMENGE 22 DE JUNY:
9’00 hores 3r Grup A – 3r Grup B
10’30 hores 3r i 4t lloc (2n Grup A – 2n Grup B)
12’00 hores FINAL (1r Grup A – 1r Grup B)
13’30 hores – Lliurament de Premis
14’00 hores – Comiat