Fenomenal victòria en Enguera del Club Bàsquet Benigànim

Raul i FerranEste partit va ser el millor dels que ha disputat el nostre infantil en el que va de temporada

Tots els jugadors estigueren en un gran nivell tant en defensa com en atac. Açò explica els 28 punts rebuts al llarg del partit i el fet de que quatre dels set jugadors del nostre equip anotaren 10 o més punts i dos d’ells 20 i 25.

Les recuperacions de baló i els contraatacs amb dos i tres passades sense a penes botar el baló van ser constats. La defensa en posicional que fins aquest partit ens havia donat problemes va funcionar a la perfecció i l’equip contrari mai trobava un company desmarcat. La conseqüència d’açò era la recuperació de baló i un ràpid contraatac finalitzat per Maria o Arnau que van fer el seu millor partit en el que va de lliga.

Per si açò no fora prou, Carles també estava molt inspirat, va recuperar molts balons i agafava rebots en atac que li van permetre anotar 10 punts, el seu record personal.

Amb totes aquestes coses, el nostre equip aconseguí una comoda victòria per 28-75 a l’espera del seu últim partit, que serà en casa contra Manuel el proper dissabte dia 5 a les 9:30 i a on tindrà l’oportunitat de vencer a l’únic equip que el va derrotar en la primera volta.