Exitosa participació dels veterans del Club Bàdminton Xàtiva

vicente-ferrer-cbx2010-javiExitosa participació dels veterans del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en el Campionat d’Espanya de Veterans, cinc ors, dos plates i un bronze
Ana Ferrer, Inma Aparicio i Sandra Chirlaque disputaran el Campionat d’Espanya Absolut el pròxim cap de setmana a Huelva

Al llarg del cap de setmana passat, entre el 30 d’abril i 2 de maig, es va disputar en les instal·lacions del Club del Mar de San Amaro la XIX Edició del Campionat d’Espanya de Veterans 2010. Amb 232 jugadors participants de 52 clubs de tota la geografia nacional (11 comunitats autònomes) i amb més de 320 partits disputats on els participants es van deixar en la pista fins a l’últim alé.
Per al Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- ha sigut un complet èxit al proclamar-se Campions d’Espanya en cinc de les modalitats disputades i Subcampions en dos d’elles. Els set jugadors del club xativí desplaçats, Ana Ferrer, Vicente Ferrer, Julio Martín, Luís Siles, Mónica Soro, Paco Rivas i Carlos Martínez, ho van donar tot en la competició i van obtindre en este cas una merescuda recompensa.
En la categoria A-1, Ana Ferrer es va proclamar Campiona d’Espanya en les tres modalitats en què va competir, individual femení, en dobles femení formant parella amb Mª Jesús Almagro del C.B. El Campello, i en dobles mixtos formant parella amb Iván Gallardo de C.B. Eivissa. També en la mateixa categoria però en dobles masculí Julio Martín formant parella amb David Ramal del C.B. Ibi es proclamaven tercers d’Espanya i en dobles mixtos formant parella amb Mónica Manrique es classificaven octaus d’Espanya.
En la categoria A-2, Vicente Ferrer es va proclamar Subcampió d’Espanya en la modalitat d’individual masculí i sext en la modalitat de dobles masculí formant parella amb Eloy García de Salamanca.
En la categoria D, Carlos Martínez es va proclamar Subcampió d’Espanya en individual masculí, en dobles masculí formant parella amb l’independent Francisco Vergara es van proclamar Campions d’Espanya i en dobles mixtos amb Eleanor Ziaiahmadi aconseguien imposar-se proclamant-se també Campions d’Espanya.
En l’agenda esportiva del pròxim cap de setmana cal destacar el Campionat d’Espanya Absolut que es diputarà entre 7 i el 9 de maig en el Poliesportiu Andrés Estrada de Huelva. Ana Ferrer, Sandra Chirlaque i Inma Aparicio del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- participaren en este campionat amb la intenció d’arribar al màxim alt.