Èxit d’inscripcions a l’Escola Esportiva d’Estiu 2011

El passat dilluns va començar la XXVIII edició de l’Escola Esportiva d’Estiu 2011, que aquest any es desenvolupa a les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport de Xàtiva.

Més 270 xiquets de entre 3 fins a 16 anys participen en aquesta edició, on el principal objectiu es fer disfrutar els alumnes amb diverses activitats aquàtiques i esportives. La Ciutat de l’Esport permet aquest any dur a terme aquestes activitats, on l’ombra i la pisicna són els principals atractius per a que els xiquets gaudisquen d’aquesta època estival.
L’horari es de 9,30 a 13,00 hores, i a més hi ha servei d’acollida de 8,30 a 9,30 hores, i servei d’autobús per a qui ho desitge.
L’escola finaliztarà el proper 29 de juliol.

Tanmateix la Regidoria de Joventut ha organizat dues escoletes més. La primera, dirigida a xiquets de 3 a 9 anys es realizta a l’escola Gozalbez Vera de Xàtiva, on es farà un repàs escolar al prinicpi del matí i després diferents jocs, tallers i manualitats faràn gaudir als més menuts. Aquesta escoleta es portarà a terme durant els mesos de juliol i agost.
I a la casa de la joventut, es farà un campament urbà del 4 al 30 de juliol per a joves de 10 a 17 anys. També es farà repàs escolar, diferents tallers com de disfresses, còmics, collars, pulseres, cut&paste, reciclat de roba, herbari, paper reciclat, jocs de distenció i cooperació, anglesos, teatre i expressió corporal… Així mateix, realitzaran un dia una activitat multiaventura. Per a aquesta escola encara hi ha plaçes disponibles.
L’horari d’ambdues escoles es de 9,30 a 13,30 hores.