EU preguntarà en el Ple sobre l’ingrès obtingut per les entrades de Nits al Castell

Lorente «han d’explicar si aquest any ha passat com en 2013, quan el certamen costà 150.000€ i sols s’aconseguí recaptar en taquilla 13.000€»

El certamen de Nits al Castell de Xàtiva s’ha consolidat durant els anys del govern popular com una mena de festa particular, subvencionada per diners públics i amb liquidacions extremadament negatives. Segons Miquel Lorente, portaveu municipal d’EU «la liquidació de comptes de les Nits al Castell de 2013 fou d’escàndol amb 150.000€ de despesa i sols 13.000€ d’ingres. Aquesta gestió dels diners públics és insultant i la gent necessàriament l’ha de conèixer”.

Per aquest motiu, des del grup municipal s’ha registrat una bateria de preguntes escrites sobre les Nits al Castell 2014 que hauran de ser contestades en el proper ple municipal del mes d’agost, amb l’objecte de “conèixer el nombre d’entrades que s’han emes i la recaptació total que s’ha produït”. Des d’EU volem que “els comptes d’aquest certamen compten amb la màxima transparència i que tota la ciutadania conega com i de quina manera es gasta els diners públics el govern del PP a Xàtiva”. Per al grup municipal d’EU aquestes maneres de fer passen a ser inacceptables quan és coneix que “les ajudes mensuals destinades a cobrir necessitats bàsiques individuals i familiars (lloguer, llum, gas, aliments…) no superen els 3.000€. En canvi, a l’actual govern no li dol pressupostar més de 100.000€ en un certamen deficitari i amb moltes entrades reservades per motius protocolaris”.

Per altra banda, s’ha recordat que «els regidors d’Esquerra Unida sempre han estat reticents a la forma en que s’ha gestionat aquest certamen i tot l’entramat clientelar que comporta, motiu pel qual no hem asistit mai a cap actuació”. Per a Lorente “no podem tancar la cultura a uns pocs amb els diners de tots, mentres que la ciutat en el mes de juliol és un desert cultural”

3 comentarios sobre “EU preguntarà en el Ple sobre l’ingrès obtingut per les entrades de Nits al Castell”

  1. Un año más resulta bochornoso el despilfarro de este evento. A ver si con poca suerte el año próximo PODEMOS evitar que cuatro amigos de Rus hagan el agosto en julio a costa de nuestros bolsillos.

  2. Esperemos que Rus no siga en la alcaldia de Xàtiva, y que no tengamos que depender de PODEMOS para ello, pues estoy seguro que hay mas partidos que ofrecen mejor perspectiva que la de la popularidad televisiva de PODEMOS.

  3. jajajajaj no me rio de podemos, me rio de ti, Victor, al colocar la publicidad de podemos en comentarios, de verdad parece que tengas 14 años jajaja parece que te llevaras unos cuartos si sale Podemos, pues nada que nos racionen los huevos que queramos comprar como en Cuba, y cuando se vaya el sol a casa como en Venezuela.

Los comentarios están cerrados.