EU inicia converses per fer possible el Pacte de Govern

Lorente “hem de ser àgils perquè és l’hora de la responsabilitat, del sentit comú i d’un govern per a la gent”

Esquerra Unida ha informat que ja s’ha produït un contacte d’aproximació i valoració de resultats electorals amb el PSOE en el qual s’ha coincidit en la necessitat de treballar conjuntament pel bé de la ciutat.

En aquest sentit, el portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que “a hores d’ara volem deixar ben clar que encara no s’ha entrat a concretar punts d’encontre programàtic, ni línies de responsabilitat de govern”. En qualsevol cas, des de la formació d’esquerres s’ha informat que el Consell Polític d’Esquerra Unida ha aprovat un document amb unes idees força i unes línies roges per garantir un gran acord en clau de Pacte de Ciutat, amb una projecció de vint anys, així com un Pacte de Govern per a la nova legislatura.

Lorente ha recordat que “les urnes han parlat i hem entés que el missatge que ens ha donat la gent de Xàtiva és el de treballar des del govern per aplicar les nostres propostes i fer possible una nova etapa política” Per altra banda, cal recordar que amb un Pacte de Govern entre PSOE (7 regidors/és) i EU (5 regidors/és) s’obtindria la majoria suficient per aprovar, per exemple, els pressupostos municipals.

En tot cas, Lorente ha insistit que “una participació de Compromís en el govern municipal seria valorada positivament, igual com les possibles aportacions de la resta dels partits representats en el consistori”. La bona sintonia, les coincidències programàtiques i, sobretot, la «necessitat» de treballar per Xàtiva han de ser els ingredients per fer possible un pacte d’esquerres en la nostra ciutat.

Un comentario sobre “EU inicia converses per fer possible el Pacte de Govern”

Los comentarios están cerrados.