EU de Xàtiva detalla als ciutadans el deute de l’Ajuntament

Lorente assenyala que Rus i el seu equip ha hipotecat el futur de la ciutat i els xativins ho han de saber

Els components del Grup Municipal d’EU explicaran hui a les 20 hores l’actual situació financera de l’Ajuntament en la seu de l’AAVV del barri Nod-Oest de la ciutat.

Segons Miquel Lorente, portaveu municipal d’Esquerra Unida de Xàtiva, “la ciutadania té el dret i el deure de conèixer com l’actual equip de govern ha conduït a la ciutat a una situació d’endeutament sense precedents històrics”.

Des d’EU s’ha assenyalat que “Rus passarà a la història com l’alcalde que més ha endeutat a la ciutat, amb projectes d’una més que dubtosa utilitat per al conjunt de la ciutadania”. Segons Lorente “el proper any passarem a pagar més d’1,5 milions d’euros d’interessos bacàries més del doble d’allò que s’està pagant en l’actual exercici, mentre que el conjunt del deute superarà de bon tros els 30 milions d’euros” .

Finalment des d’EU s’ha conclòs “que ara realment és quan s’ha de posar en pràctica la política dels ciutadans per explicar i raonar sobre l’actual situació i tractar de construir un present i un futur que puga afrontar una situació tan complicada com és la que ens deixa Rus”.

 

Un comentario sobre “EU de Xàtiva detalla als ciutadans el deute de l’Ajuntament”

Los comentarios están cerrados.