EU de Xàtiva denuncia que el PP fa «cas omís» al paquet de mesures anticrisis presentat en febrer

El portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente, ha informat que “el col·lectiu d’Esquerra Unida, el passat mes de febrer, va fer arribar a l’equip de govern de l’Ajuntament de Xàtiva, mitjançant registre d’entrada, un paquet de mesures encaminades a millorar la situació de les economies familiars més sensibles de la ciutat”. En aquest sentit, la formació d’esquerres ha assenyalat que “mentres la nostra comarca i la nostra ciutat continua liderant les xifres en l’augment de l’atur i en la taxa de desocupats, el nostre alcalde continua amb els braços creuats fent cas omís a totes les propostes i indicadors en matèria anticrisi ”.

Per altra banda, des de l’agrupació s’ha assenyalat que “l’alcalde de la ciutat i el regidor d’Hisenda també han obviat la sol·licitud d’entrevista que també va fer EU, el passat mes de febrer, amb l’objecte de presentar i contrastar les propostes contra la crisi que s’han confeccionat des de la coalició”. Des d’EU s’ha assenyalat que “una vegada més el nostre Ajuntament ha demostrat l’escasa capacitat de consens i diàleg front aquelles propostes que no venen des de la sumisió i el seguidisme polític”.

A més des d’EU també han recordat que “a Xàtiva lluny de realitzar-se polítiques d’emergència social front la crisi econòmica d’una manera institucional des de l’Ajuntament està sent la societat civil que d’una manera altruista està realtizant tot un seguit de tasques per aliviar les necessitats bàsiques que comencen a tenir centenars de familíes de la ciutat”.