EU de Xàtiva critica la recreació dels Borgia

Lorente assenyala que amb aquesta inversió s’haguera donat feina a 30 persones

El grup Esquerra Unida a l’Ajuntament de Xàtiva ha afirmat que la recreació dels Borgia del proper cap de setmana «es una manca de respecte als contribuents».
D’aquesta forma, el portaveu del grup, Miquel Lorente, recalca que amb els 100.000 euros que l’alcalde Alfonso Rus s’ha gastat amb la recreació dels Borgia s’haguera pogut articular un programa de creació d’ocupació per a 30 persones.

Segons Lorente “les 3.416 persones que volen treballar a Xàtiva necessiten respostes i ajudes directes destinades a millorar la seua situació”. Des d’EU s’ha manifestat «la necessitat de treballar per aconseguir convenis entre l’ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València per obtenir orientació laboral, formació i ocupació per als ciutadans que volen treballar i fins i tot alguns d’ells no tenen el graduat escolar o equivalent».

Segons Lorente, el cost d’aquests plans d’ocupació pot oscil·lar entre els 2.500 i els 5.000 euros per cada aturat o aturada que en puga ser destinatari. «Xifres que podrien ser assumides en part, si tenim en compte que la Diputació i l’Ajuntament de Xàtiva estan gastant-se a la ciutat els diners amb macroconcerts i amb recreacions encaminades a l’autobombo de l’alcalde”, critica Lorente.

Finalment des d’EU s’ha conclòs “que ara realment és quan s’ha de posar en pràctica la política “del que faça falta” per evitar el drama d’aquells treballadors i treballadores desocupats que són els que realment estan pagant aquesta crisi”.

Lorente ha declarat que “l’equip de govern ha d’entendre ara més que mai, que ja n’hi ha prou de balafiar diners de tots en una política-ficció (grans concerts de Fira, Nits al Castell, recreacions dels Borgia, eixides de la Volta a Espanya…) que no ha reportat absolutament res per millorar la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania», finalitza.

Un comentario sobre “EU de Xàtiva critica la recreació dels Borgia”

  1. parece mentira que un unico dia que se puede vender algo en el mercado ,que los señores encargados de todo este montaje ,por culpa de ellos no dejen hacer el mercado ambulante,y sin mas decir que una de las principales en este montaje ,sus padres vendian en el mercado y sabe mejor que nadie lo que supone el no poder hacer la venta en el mercado de xativa ,justamnete el viernes ,unico dia que se puede vender algo,teniendo suficiente tiempo para el montaje de las casetas esparcidas en la esplana donde se hace dichoi mercado, por la tarde teniendo las casetas ya montadas las pueden desplazar a dichos puestos, NO TIENEN VERGUENZA ESTA GENTUZA.

Los comentarios están cerrados.