EU aplaudeix la participació ciutadana en la Fira d’Agost

Amorós: «Cal fer una Fira que recolze les iniciatives ciutadanes i la solidaritat”

Amor Amorós, membre del Consell Polític d’EU de Xàtiva i responsable de l’àrea de democràcia i diversitat ha assenyalat que “sempre hem recolzat les iniciatives que han sorgit dels moviments socials i ara que pensem ja en la Fira de 2015, no podrà ser diferent. Perquè volem una fira de la gent i per a la gent on totes les entitats i persones puguen aportar idees i propostes tant per al programa com per a la localització dels diferents actes”.

Amorós ha indicat que “volem una Fira oberta, tolerant i molt participativa, que atenga a la diversitat i incloga propostes per als diferents col·lectius. Enfront de la Fira elitista de les zones vip del PP nosaltres proposem una fira participativa i solidària”. A més des de la formació d’esquerres s’ha informat que “Enfront de la Fira centralista del PP nosaltres volem una Fira que no s’oblida dels diferents barris i associacions de veïns de la ciutat”

Enguany, des del col·lectiu d’EU s’ha aplaudit «la valentia i entusiasme» dels moviments cívics que han creat nous espais i activitats basades en els principis de la participació, foment de la cultura autòctona i l’austeritat. «Motius pels quals ens sentim representats i volem ser partícips de les mateixes».

Per altra banda, Amorós ha animat a l’assistència “el dia 15 d’agost a la primera Fira d’entitats en la zona del mercat. Una fira solidària que donarà protagonisme a totes les entitats de la ciutat que tenen com a objectiu la dedicació altruista als altres, donant suport a l’associacionisme i visibilitzant la tasca del voluntariat”.

Finalment Amorós ha encoratjat a la ciutadania “perquè ja és hora de passar de la indignació a l’acció, i mentre gaudim d’esta Fira 2014 caldrà comprometre’s i ser responsable amb el futur. De tots nosaltres depèn la propera fira 2015”.