Carcaixent presenta a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana els nous recorreguts turístics

Carcaixent promocionarà a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana les noves rutes turístiques destinades a turistes individuals, famílies o per a xicotets grups que es portaran endavant l’últim diumenge de cada mes.

“Coneix… Carcaixent Portes Obertes”, que així s’anomena esta nova iniciativa turística va fer la seua primera ruta el passat cap de setmana amb molt bona acollida per part de la gent que va omplir les 50 places que s’havien previst. Carcaixent ha elaborat un total de 5 recorreguts, que duren estre mig dia i un dia sencer per a què els assistents tinguen la possibilitat de conèixer tot allò que pot oferir la ciutat i el seu terme d’aire cultural i de contacte amb la natura.

L’objectiu amb acudir a esta fira és “promocionar els nostres productes turístics: rutes de grup de diferent indole, Carcaixent portes Obertes, les zones d’autocaravanes, el nostre Paratge Natural Municipal etc..però també la nostra gastronomia o allotjaments”, va comentar el regidor de turisme, Antonio Revert.

Durant les tres dies que dura este certamen l’ estand de Carcaixent és podran gaudir de diverses activitats com degustacions de suc de taronja o d’altres productes que fan empreses locals.

Els visitants de l’estand de Carcaixent també podran conèixer els excel·lents grups musicals que existeixen a la ciutat del qual és un bon exemple el Quartet de Clarinets Vert que actuarà el dissabte i el diumenge.

A l’estand de Carcaixent també acudiran els personatge il·lustres de Carcaixent, com la Marqueseta, heroïna local, el Rector Monzó, introductor de la taronja per a la seua comercialització o les taronges de Carcaixent, que s’encarregaran de promocionar les visites teatralitzades a la ciutat.

Finalment aquelles persones que s’arrimen a visitar l’estand de Carcaixent, que enguany estarà ambientat en els horts més emblemàtics del terme municipal, la gran majoria d’ells construïts a finals del segle XIX i principis del XX, podran participar en dos sortejos, un d’ells a poder visitar estos horts fruit del gran poder econòmic que va donar, sobre tot al comerciants, el conreu i la comercialització dels cítrics. També es sortejarà una ruta per la ciutat i un dinar per a dos persones a un dels restaurants de la ciutat.

El regidor de turisme es mostra convençut que les noves propostes en matèria turística de Carcaixent seran molt ben acollides per part del públic que visite l’estand ja que és “el suficientment ampla tant a les persones que els agrada el turisme cultural com aquelles persones que preferixen passar el temps a l’aire lliure”. Al temps Revert va desitjar que la presencia de Carcaixent a la TCV puga ser “motor econòmic per a Carcaixent i que el comerç puga beneficiar-se”, ca conclure.

Un comentario sobre “Carcaixent presenta a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana els nous recorreguts turístics”

  1. Naci en Carcaixent hace sesenta y seis años, y me interesa y mucho todo lo que la ciudad este haciendo por sus ciudadanos, proyectos, estudios, y claro esta redescubrir mi pequeño rincon. Por el momento estoy escribiendo una pequeña «Tesis» sobre ciertos aspectos de la historia reciente de la ciudad mas o menos de los ultimos cuarenta años, si me pueden ayudar en mi busqueda les estaria eternamente agradecido y obligado a todos ustedes. Con anticipacion de Salvador Gimenez Oltra.

Los comentarios están cerrados.