Bocairent bonifica els establiments oberts en períodes turístics

boc20090403tcv_2008_01

Rebran un descompte de fins un 20% en les taxes per ocupació de sòl públic per no tancar en Pasqua i estiu

A partir d’enguany, els hostalers de Bocairent podran beneficiar-se d’un descompte de fins un 20% en les taxes d’ocupació de sòl públic segons va aprovar, per unanimitat, el Ple Municipal en la seua sessió ordinària corresponent al mes de març. Per obtenir la bonificació, els establiments hauran de romandre oberts durant els principals períodes turístics del municipi com són Setmana Santa i Pasqua (el que els suposarà una rebaixa del 10%) i en juliol i agost (un altre 10% addicional).

La iniciativa pretén “implicar tots els agents de la localitat en la promoció i atenció turística” per tal de “completar una oferta completa i atractiva per als nostres visitants”, segons Noèlia Vañó, regidora del ram. Mentre que l’alcalde Josep Vicent Ferre qualifica la mesura com “una mostra més en l’aposta decidida que hem fet pel turisme com a dinamitzador econòmic de Bocairent”.

TCV

Per una altra banda, els principals atractius de Bocairent es donaran a conèixer aquest cap de setmana amb la presència, un any més, a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana (TCV). A més, demà divendres, 3 d’abril, hi haurà una degustació de vins i productes autòctons; i dissabte es podran provar el típic herbero de la localitat i la rebosteria més tradicional elaborada per l’associació de mestresses de casa.
boc20090403tcv_2008_02

Bocairent bonifica los establecimientos abiertos en periodos turísticos

Recibirán un descuento de hasta un 20% en las tasas por ocupación de suelo público por no cerrar en Pascua y verano

A partir de este año, los hosteleros de Bocairent podrán beneficiarse de un descuento de hasta un 20% en las tasas de ocupación de suelo público según aprobó, por unanimidad, el Pleno Municipal en su sesión ordinaria correspondiente al mes de marzo. Para obtener la bonificación, los establecimientos tendrán que permanecer abiertos durante los principales periodos turísticos del municipio como Semana Santa y Pascua (lo que les supondrá una rebaja del 10%) y en julio y agosto (otro 10% adicional).

La iniciativa pretende “implicar a todos los agentes de la localidad en la promoción y atención turística” para “completar una oferta completa y atractiva para nuestros visitantes”, según Noelia Vañó, concejala del ramo. Mientras que el alcalde Josep Vicent Ferre califica la medida como “una muestra más de la apuesta decidida que hemos hecho por el turismo como dinamizador económico de Bocairent”.

TCV

Por otro lado, los principales atractivos de Bocairent se darán a conocer este fin de semana con la presencia, un año más, en la Feria Internacional de Turismo de la Comunitat Valenciana (TCV). Además, mañana viernes, 3 de abril, habrá una degustación de vinos y productos autóctonos; y el sábado se podrán probar el típico herbero de la localidad y la repostería más tradicional elaborada por la asociación de amas de casa.