Este estiu a l’Olleria ningú tindrà excusa per a no llegir

El Servei de Bibliopiscina repeteix este estiu.

Este estiu a l’Olleria ningú tindrà excusa per a no llegir. La regidoria de Cultura ha repetit l’experiència de l’any passat, i durant els dos mesos centrals de l’estiu habilitarà junt a la piscina municipal un espai per a la consulta de llibres.

La bibliopiscina estarà oberta els dimarts, dimecres i divendres de 17 a 19h, i s’hi podran trobar revistes, diaris, contes i llibres de consulta com per exemple guies de viatge o relats curts. A més també està previst que hi haja alguns jocs a disposició dels més xicotets.

A més del servei extra de la bibliopicina, durant el mes de juliol la biblioteca municipal estarà oberta de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30h i de 16 a 20:30h. A l’agost l’horari es recurtarà, i la biblioteca municipal només estarà oberta de matí.

Coincidint amb l’època estiuenca la biblioteca ha incorporat nous títols a la seua col·lecció de novel·les d’adults i juvenils i de contes infantils. També ha ampliat la seua filmografia en DVD, especialment pel que fa a pel·lícules per al públic infantil i familiar. “La incorporació d’estes novetats editorials s’ha fet convergir amb el període de vacances, perquè és una època en la que els lectors habituals disposen de més moments de lleure, i aquelles persones que volen incorporar al seu temps d’oci la lectura, tenen més estona per a fer-ho”, comenta Àgueda Micó, regidora de Cultura. “A més hem recuperat la iniciativa de l’any passat de crear el servei de la bibliopiscina, que pretén oferir una alternativa d’oci compatible amb el temps de bany”.