Esquerra Unida Xàtiva presenta la seua proposta econòmica per a reactivar l’economia

Es presentarà dissabte a les 11’30 hores en la seu del col·lectiu

A l’hora d’elaborar i proposar amb motiu de les pròximes cites electorals una proposta econòmica seriosa i efectiva, és mostra de responsabilitat i rigor cercar els millors especialistes que puguen contribuir a aconseguir els millors resultats.

El col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva ha treballat amb Josep A Ybarra Perez, catedràtic de la Universitat d’Alacant en la definició d’un model productiu apte per a recuperar la ciutat pròspera que es vol tornar a ser. Un model que partisca de la realitat de Xàtiva com a motor econòmic situat en una realitat geogràfica i política concreta i determinant com són les Comarques centrals.

El projecte final, la proposta en matèria econòmica que Esquerra Unida Xàtiva considera imprescindible per a trencar el cicle de ruïna i paràlisi econòmica de la ciutat, es presentarà públicament dissabte que ve dia 28 a les 11’30 en la seu del Col·lectiu, Carrer Sant Francesc, 27.

Un comentario sobre “Esquerra Unida Xàtiva presenta la seua proposta econòmica per a reactivar l’economia”

  1. em sorgeix un dubte. ¿De tots el que van a presentar la proposta, hi ha algú que sàpiga lo que es crear llocs de treball, o tots viuen de l’estat?

Los comentarios están cerrados.