Esquerra Unida obri el procés de primàries a les Eleccions Autonòmiques

La ciutadania es podrà inscriure en el cens de simpatitzants per poder votar des del 17 de setembre al 31 d’octubre de 2014

El col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva ha informat que el sistema de primàries ja està en marxa amb l’obertura del termini d’inscripcions a tots els simpatitzants que desitgen participar en el procés d’elecció del candidat/a d’EUPV al govern de la Generalitat.
La ciutadania es podrà inscriure en el cens de simpatitzants per poder votar des del 17 de setembre al 31 d’octubre de 2014. La seua inscripció es podrà fer de forma telemàtica mitjançant la web, primaries.eupv.org
o acudint a la seu d’EU Xàtiva (C/Sant Francesc, 27) els dies; dimecres 24 de setembre, dimarts 7 d’octubre, dimecres 15 d’octubre, dimecres 22 d’octubre i dimecres 29 d’octubre. En horari de 18:00 hores fins a les 20:00 hores.

En tot moment, aquest procés comptarà amb les xarxes socials del col·lectiu d’EU Xàtiva on es difondran els principals missatges dels candidats d’EUPV a la presidència de la Generalitat. La votació tindrà lloc en la seu d’EU Xàtiva (C/Sant Francesc, 27) el dia 8 de novembre de 2014.

A més a més, des d’EU s’ha destacat: “aquest sistema de primàries obertes aprofundeix encara més si cap en la democratització del nostre funcionament intern i del sistema d’elecció de candidats, per això votaran a les candidatures de les Corts totes les persones afiliades, i per això obrim també a la ciutadania la confecció del programa electoral i l’elecció de la persona candidata a la presidència de la Generalitat, a la qual votaran els afiliats i, a més, tots els simpatitzants que ho desitgen i compartisquen el projecte d’EUPV”.