Esmorzar baix braç i contacontes per a inaugurar les obres de «El Rodat»

Les obres de remodelació que s’han realitzat a l’àrea recreativa de “El Rodat” s’inauguraran este dissabte dia 27 març pel matí amb un esmorzar baix braç i amb una sessió de contacontes. L’acte s’encetarà amb els parlaments de José Vidal, regidor de Serveis Municipals i Julià Engo, alcalde de la localitat.

A partir de les 10:15h els veïns que acudisquen a “El Rodat” podran degustar les coques i dolços realitzats pels alumnes del Taller Ocupacional, i gaudir de les millores efectuades a este espai tan estimat per la ciutadania.

Segons ha assenyalat José Vidal, el recinte compta amb uns lavabos totalment renovats, adaptats per a persones amb minusvalia. En estos s’han instal·lat dutxes, i tot el complex sanitari s’ha connectat a una depuradora que permet tractar les aigües residuals.

L’actuació que s’ha efectuat a “El Rodat” també ha contemplat el condicionament dels paellers, la creació d’una zona de jocs amb gronxadors, i el tancament del recinte, per tal d’evitar vandalisme. La intervenció s’ha rematat amb la instal·lació d’enllumenat perimetral al voltant d’esta zona verda, que té una superfície de 14.842m2.