Es renova la pista del pavelló del poliesportiu de l’Olleria

portada99

Tot i que la instal·lació és recent pateix problemes d’humitat.

Els esportistes que solen utilitzar el pavelló del poliesportiu ho venen reclamant des de fa temps, i ara, l’actual equip de govern municipal ho farà possible. Quan comence la nova temporada el camp de joc del pavelló tindrà un sòl renovat.

Malgrat que esta instal·lació municipal no fa ni tres anys que està en funcionament, els problemes que acumula a conseqüència de la seua deficient construcció inicial són gairebé una lletania. El deteriorament de la tarima del sòl del pavelló és potser un dels més clamorosos, tenint en compte que afectava directament la competició.

Des de fa una setmana s’ha procedit a arrancar tota la tarima existent, que serà substituïda per una nova tarima flotant de parquet de faig de 22 cm de grossor. Prèviament a la col·locació de la nova superfície es treballarà per a crear un drenatge de la solera, actualment inexistent, a fi d’eliminar les humitats que afecten la pista i que han generat que pràcticament la totalitat de l’actual tarima siga impracticable.

Segons ha avançat el regidor d’Esports, Vicente Oviedo, “abans de col·locar la nova pista s’actuarà per a eliminar definitivament les humitats”, comenta. “Es tracta d’una inversió que està al voltant dels 180.000 € i que ara hem d’afrontar per la mala execució inicial de les obres i la falta de control dels tècnics de l’anterior equip de govern”, per això, afirma, “els nostres advocats estan estudiant demanar les responsabilitats a qui corresponga”.