Es millora el servei de cátering del programa ‘Major a Casa’ de l’Olleria

Des de fa diverses setmanes una nova empresa s’encarrega de subministrar el menú del programa “Major a Casa” amb l’objectiu d’aconseguir una alimentació més adequada a les persones majors que estan adherides a este servei a nivell local. El nou càtering pretén adequar-se més fidelment a les necessitats i gustos dels jubilats, respectant les necessitats dietètiques especials de cadascú.

L’Ajuntament de l’Olleria està adherit al programa “Major a Casa” des de fa tres anys, i a través d’ell es proporciona a les persones beneficiàries els serveis de menjar a casa, rentat de roba i neteja de la vivenda, de dilluns a diumenge. El cost d’estos serveis és assumit en un 42% per la conselleria, en un 24% per l’Ajuntament de l’Olleria i la resta es sufragada pel propi usuari, que en aquest cas ha de pagar 122 euros/mensuals.

Les persones interessades a rebre informació d’este programa o en inscriure-s’hi, poden fer-ho al Centre Social Municipal. Des d’allí també poden gestionar altres serveis per a les persones majors com donar-se d’alta al programa “Menjar a Casa” que té un cost mensual per a l’usuari de 52€. També poden sol·licitar des d’estes dependències municipals i fins el 13 de juny, viatges del programa “Vacances per a Majors” de l’IMSERSO.