Entrega dels XX Premis de Narrativa Breu 9 d’octubre per a escolars de Xàtiva

Els escolars de Xàtiva ja han començat a celebrar avui la festivitat del 9 d’octubre. Al llarg de tot el matí han estat fent la a tradicional Mostra de Murals Escolars a l’avinguda de Selgas (Davant del Gran Teatre), que ja es poden visitar.

A les 12h al Gran Teatre s’ha fet el lliurament dels XX Premis de Narrativa Breu 9 d’Octubre per a escolars de 3r de Primària a 2n d’ESO dels col·legis de Xàtiva. L’acte ha estat residit per MªJosé Pla, regidora d’educació a L’Ajuntament, i l’anterior regidor d’educació, Ramón Vila. Pla ha utilitzar un fragment d’un relat d’una de les xiquetes guanyadores com «la millor forma d’explicar que és el 9 d’octubre per als valencians

Els guanyadors han estat Laura García de 3r de primaria del col·legi Gozalvez Vera, Marc Velasco Mateu del 4t de primaria del Attilio Burschetti, Pablo Vinyó Alberola de 5é de primaria del col·legi Claret, Júlia Pastor Molina de 5é de primaria del Taquígraf Martí, Sara Martí Chafer d 5é de primaria del Martinez Bellver, Dimas Daroca Mejias de 6é de primaria del Jacinto Castanyeda, Paula Giner Casanova de 1r d’ESO del col·legi Nuestra Señora de la seo i Justina Maria Violesco de 2n d’ESO del I.E.S Josep de Ribera.