Emotiu homenatge al barxetà Salvador Mahiques per tota una vida dedicada al ciclisme

ernesto_pepe_salvador_joaqu
Emotiu i estimable acte el realitzat el darrer dissabte onze de juliol a Barxeta en el qual es va efectuar un homenatge al barxetà Salvador Mahiques Lorente, en reconeixement “per tota una vida dedicada al ciclisme”.

L’esdeveniment, organitzat pel col·lectiu del Bloc Nacionalista Valencià, va comptar amb la presència dels tres regidors a l’Ajuntament de Barxeta: Enric Soler, Desi Mahiques i Bibià Garcia, a més a més del secretari local de la formació nacionalista Artur Sanz. El portaveu del Bloc a l’Ajuntament Enric Soler va ser l’encarregat de fer de mestre de cerimònies i encetar l’acte, presentant al guardonat i fent un breu resum dels mèrits pels quals li s’havia fet entrega del guardó en la II Edició dels Premis a l’Esport.

L’homenatjat, Salvador, gaudia de la companya de tota la seua família. L’ocasió va propiciar el fet de reunir als quatre germans: Salvador, Pepe, Joaquim i Ernesto. Tots ciclistes, excepte Joaquim, del qual cal dir que és un excel·lent músic i un virtuós de l’acordió. Tan sols van faltar els dos néts, també ciclistes, Salva i Francisco; els quals estaven disputant en els seus respectius equips, la Volta a Biscaia.
lliurament
La figura principal de l’acte, Salvador Mahiques; molt content i emocionat va agrair la presència del públic assistent, la deferència als organitzadors de l’acte i va dedicar el premi a “tots els esportistes de Barxeta, siga qualsevol l’esport que practiquen”. El guardonat, va voler brindar el trofeu en especial a dos amics que ja han faltat: Pepe Alberola i Paco Ballester. També va tenir unes paraules de record pels seus amics allí presents: Ricardo Montell, Pepe Segarra i Vicent Pascual.

En el transcurs de l’esdeveniment es va projectar un vídeo amb una selecció de fotografies de la saga de ciclistes. En finalitzar l’acte, els organitzadors van complimentar al públic assistent amb un vi d’honor.