Els xiquets de l’Escola d’Estiu de La Font de la Figuera, regidors per un dia

Han simulat un ple i proposat idees per millorar la seua localitat

L’Escola d’Estiu de La Font de la Figuera, en vistes a que els xiquets coneguen el funcionament del seu Ajuntament, ha plantejat una activitat dedicada a la democràcia anomenada Qui vol ser regidor? perquè, mitjançant un simulacre d’eleccions, els xiquets trien els seus representants.

D’aquesta manera, amb l’equip ja format, hui dimecres han visitat l’Ajuntament de la Font i han recreat un ple, amb propostes per a la seua població, tal com es planteja en la vida real.

L’Escola d’Estiu de La Font de la Figuera la formen xiquets d’entre 3 i 8 anys i entre les seues activitats d’aigua, jocs, anglès, etc… destaquen les setmanes temàtiques, les quals es destinen a matèries que els puguen enriquir. Aquesta setmana es dedicava a la seua localitat, és per això que entre les seues visites destaca una al Museu Històric Etnològic, amb la finalitat que coneguen el procés d’elaboració del vi i els utensilis i estades que formaven part del nostre passat.

Una de les monitores de l’Escola d’Estiu i alhora becària del programa “Primer Treball a la Font”, Mª José López Serrano ha destacat la importància d’aquesta visita a l’Ajuntament, perquè així, «els menuts, des de molt xicotets, entenguen el funcionament del seu consistori i les funcions dels membres que el formen».