Els veterans del Barça i València s’enfronten al Club Bàsquet Genovés

Aquest triangular forma part dels actes de celebració del 20 aniversari del club

El proper dissabte 4 de maig a les 18’30 hores el pavelló municipal de Genovés albergarà un triangular de bàsquet diferent. El F.C. Barcelona de Vetarans i el València B.C. de Veterans s’enfronaran al Club de Bàsquet Genovés en un partit que forma part dels actes que el club ha organitzat per a aquest any 2013 per tal de celebrar el seu 20 aniversari.

«Vint anys no es compleixen tots els dies i per al nostre conjunt és motiu de celebració, per això al llarg de l’any están convocant-se diferents actes que continuen amb aquest triangular», destaquen.

Els esdeveniments realitzats fins ara han estat el Xé Torneig Cadet Internacional de Bàsquet; partit amistós de la Selecció Valenciana de Minibàsquet; Clínic per a entrenadors; homenatge a la primera formació del C.B. Genovés de 1993; presentació de tots els equips del Club

«Ara toca un dels plats forts de la temporada. Tornar a tenir la possibilitat de veure a jugadors que han estat “icones” en els seus clubs i alguns d’ells en la Selecció Espanyola, com és el cas de Roger Esteller, Manel Bosch, José Luís Galilea, Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Quique Andreu, Ferran Martínez, Jonny Rogers, José Luís Maluenda, és motiu més que suficient per acudir a aquesta cita esportiva«, assenyalen.

Un triangular que s’iniciarà a les 18.30 hores amb l’enfrontament entre el C.B. Genovés i el F.C. Barcelona Veterans, per a després seguir el partit entre el C.B. Genovés i el València Veterans i finalment l’enfrontament entre el València Veterans i el Barça Veterans.

Les entrades per al partit es poden comprar a qualsevol membre del club o per les vesprades al Pavelló Municipal al preu de 5 euros.