Els Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, triomfen en el Campionat Autonòmic Sub-17 disputat en El Campello

Bones classificacions dels veterans del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en el Campionat Autonòmic

cristian-vera-cbx2009-2010El dissabte passat 27 es va disputar el Campionat Autonòmic Sub-17, valedor per al d’Espanya, en el Pavelló Municipal d’El Campello. Els millors 16 individuals i les 8 primeres parelles de dobles de la Comunitat ho van donar tot en la pista perquè estava en joc els títols autonòmics de la categoria.
Els Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- van triomfar en la competició al ser campions en totes les modalitats excepte en individual femení en la que van ser subcampions.
En individual masculí es va proclamar campió Cristian Vera i subcampió el també xativí David Siles.
En individual femení va ser subcampiona María Solves i semifinalistes Bárbara Salinas.
En dobles masculins la parella Josep Pérez / Juan Ortiz, de Xàtiva / Alacant, van ser els campions i subcampions Cristian Vera / David Siles.
En dobles femenins es va proclamar campiona la parella Anna Feliu / Inés Sánchez, de Xàtiva / Alacant.
Finalment en dobles mixtos Bárbara Salinas / David Cervelló van ser campions i María Solves / Josep Pérez semifinalistes.
També el diumenge 28 va haver-hi competició autonòmica de bàdminton, en esta ocasió va ser en el Pavelló Municipal de Xàtiva on es va disputar el Campionat Autonòmic de Veterans. En una intensa matinal esportiva on els jugadors els van donar tot en la pista es van dilucidar els títols autonòmics en cada una de les categories.
Classificació dels jugadors xativins
En individual masculí: en A-1 subcampió Santiago Sancho i semifinalistes Vicente Ferrer; en A.2 va ser semifinalistes Julio Martín; en B-2 semifinalistes Francisco Rivas; en C-1 va ser subcampió Luis Siles i en D-1 semifinalistes Carlos Martínez. En súper veterans Francisco Vergara es va proclamar campió.
En individual femení A, Ana Ferrer es va proclamar campiona.
En dobles masculí A, Pau Calvo / Ivan Gallardo, de Xàtiva / Manises, es van proclamar campions, Mario Carulla / Santiago Sancho, d’Alacant / Xàtiva subcampions i semifinalistes Vicente Ferrer / Quique Ureña. En dobles masculí B, Francisco Rivas / Luis Siles van ser semifinalistes, i en dobles masculí C, Carlos Martínez / Francisco Vergara subcampions.
En dobles femení Ana Ferrer / Mª Jesús Almagro, de Xàtiva / El Campello, es van proclamar campiones.
En dobles mixtos A, Ana Ferrer / Iván Gallardo, de Xàtiva / Manises, van ser campions i semifinalistes Rosa Giménez / Santiago Sancho. En dobles mixtos B van ser subcampions Mónica Soro / Francisco Rivas, i en súper veterans Teresa García / Luis Siles es van proclamar subcampions.