Els Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’imposen en el Campionat Autonòmic Sub-17

despres-de-la-competicio-amb-medalles

Els Sub-17 xativins campions en les modalitats de dobles masculí, dobles femení i dobles mixtos.

Dissabte passat dia 23, en horari de 09:30 a 16:30 h, es va disputar el Campionat Autonòmic Sub-17, en el Pavelló Municipal de Xàtiva, l’última competició dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”; patrocinat pel Consell València de L´Esport, l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, el Consell Esportiu Municipal i Salons El Palasiet.
Els millors jugadors de la Comunitat, tant Sub-17 com Sub-15, pertanyents als clubs de: Alacant, Aspe, El El Campello, Ibi, Teulada, Xàtiva -València Terra i Mar- i les Escoles Municipals de Xàtiva, Beneixama i Xàbia, van oferir una extraordinària jornada de bon bàdminton amb encontres per a ser filmats, i només la lesió de Mouna Chakkourt, del C.B. Xàbia, va entelar la jornada en què van participar 30 xics i 22 xiques.
En el doble masculí, després d’una gran final, la parella xativina Guillermo Ramírez / Carlos Mateu, derrotaven a la parella alacantina Alberto Martínez / Adrián Martínez, del Club Alacant, per 21/9 i 25/23; i van ser semifinalistes Adrià Mancebo / Cristian Vera i David Siles / José Manuel Ferre, ambdós parelles també del Club Bàdminton Xàtiva.
En dobles femení, la parella del club xativí Bárbara Salinas / Marta Llorens, es proclamaven campiones al guanyar la final 21/4 i 21/0 a Lara Garrido / Mouna Chakkourt, de C.B. Alacant / C.B. Xàbia, en el que es va lesionar Mouna. Eren semifinalistes Laura Del Socorro / Paloma Martínez, del Club Aspe i María Solves / Sandra Vera, del Club Bàdminton Xàtiva.
En el dobles mixtos, María Solves / Carlos Mateu derrotaven en la final als seus companys de club Sandra Vera / Josep Pérez en un maratoniana encontre per 21/17 – 17/21 i 21/16; van ser semifinalistes Lara Oller / Andrés Climent, del C.B. Teulada, i Hellena Sánchez / Adrián López, del C.B. El Campello.
En l’individual masculí, Adrián Martínez derrotava en la final, a David Siles, del Club Bàdminton Xàtiva, en un partit a dos sets per 21/15 i 21/13. Semifinalistes van ser Alberto Martínez, del C.B. Alacant i Andrés Climent del C.B.Teulada.
Finalment en individual femení Laura Samaniego del C.B. Xàtiva es proclamava campiona, després de véncer en la final a una altra companya de club, Lara Garrido, per 21/17 i 21/18; i en semifinals van quedar la xativina Marta Llorens i Laura del Socorro del C.B. Aspe.
Una menció especial mereix el partit disputat en individual masculí per una de les promeses del C.B. Xàtiva, el Sub-15 Cristian Vera que es va enfrontar a un dels ferm candidats a proclamar-se campió autonòmic en la modalitat d’individual masculí, el Sub-17 de segon any Alberto Martínez del C.B. Alacant. Cristian Vera es va enfrontar a l’alacantí en quarts de final on va disputar un intensíssim encontre tant a nivell físic com tècnic a tres sets i on només algunes decisions arbitrals amb certa polèmica, en els últims punts del tercer set, van decantar la victòria a favor del jugador alacantí.