Els més menuts entreguen les seues cartes al patge real a L’Olleria

L’alcalde i la regidora d’educació els han acompanyat i els han entregant uns regals

Els alumnes de l’escoleta municipal han acabat les seues classes amb una visita molt especial, la del patge de S. S. Majestats els Reis Mags d’Orient. Una jornada intensa en la que s’han vist somriures i llàgrimes i en la que la il·lusió ha sigut la protagonista.

Un a un han anat entregant al patge les seues cartes i han recollit de mans de la regidora d’educació, Gema Borrás i l’alcalde, José Vidal un regal. L’alcalde ha subratllat “la il·lusió amb la que es viuen estos dies especialment els més xicotets que han pogut hui vore al patge de les seues majestats i entregar-li la carta perquè el pròxim 6 de gener, si s’han portat bé, els deixen molts regals”.

Per la seua part, la regidora d’educació comentava que “per part de l’ajuntament s’han entregat a cadascun dels xiquets un llibre perquè ho disfruten al costat dels seus pares, avis, germans i amics i vagen adquirint un hàbit tan bo i necessari com el de la lectura així com unes llepolies”.

El patge ha rebut als xiquets en la Plaça de la Vila al costat del Betlem que l’Ajuntament, un any més, ha situat ací per a que tots els veïns i veïnes del municipi i visitants puguen vore-lo.