Els jugadors Sub-15 i Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- disputen a Múrcia el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

ce-s17_jalcazarphoto-2010c1Els jugadors Sub-15 i Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- disputen a Múrcia el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar 2010-Infantil

Dimarts passat 22 de juny, els jóvens xativins seleccionats com a integrants de les Seleccions Autonòmiques Sub-15 i Sub-17 es van unir a l’expedició que amb destinació a San Javier (Múrcia), es desplaçava per a disputar entre el 23 i 27 de juny el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar 2010-Infantil.
Els Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- seleccionats com a integrants de la Selecció Autonòmica Valenciana, que compta amb huit jugadors, són Bárbara Salinas, Anna Feliu i David Cervelló. La Comunitat Valenciana ha quedat enquadrada en el grup D, on s’enfrontarà a Astúries, Madrid, Castella la Manxa i Múrcia.
Els Sub-17 del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- seleccionats com a integrants de la Selecció Autonòmica Valenciana, que compta amb huit jugadors, són María Solves, David Siles, Cristià Vera i Josep Enric Pérez. La Comunitat Valenciana ha quedat enquadrada en el grup D, on s’enfrontarà a Aragó, Castella la Manxa, Madrid i Canàries.
Dels resultats obtinguts en els enfrontaments davant de les seleccions autonòmiques integrants del grup dependrà la lluita per la classificació final del 13 al 17, del 9 al 12 o de l’1 al 8; no serà gens fàcil encara que els integrants de l’expedició viatgen amb la intenció de donar-ho tot en la pista amb la intenció d’aconseguir la millor classificació possible.