Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- Cristian Vera i Anna Feliu campions en individual masculí i dobles mixtos, del Campionat Autonòmic Sub-15

cristian-vera-anna-feliu-campeones-autonomicos-sub-15-dx

Excel·lents resultats dels veterans xativins en el Campionat Autonòmic de Manises

Dissabte passat es va disputar el Pavelló Municipal de Teulada, el Campionat Autonòmic Sub-15, esdeveniment patrocinat pel Consell València de L´Esport, i l’Il·lm. Ajuntament de Teulada; a pesar de les dos importants absències David Cervelló, al ser convocat en la IV Concentració Nacional «Es Busca Campió» que es va desenvolupar en Bustarviejo (Madrid) entre el 4 i 8 d’abril, i Bárbara Salinas que no va poder acudir per malaltia, els resultats obtinguts pels jugadors del club xativí amb opcions a victòria es van complir plenament.
Cristian Vera, que no arribava en el seu millor moment per les molèsties que arrossega d’una lesió patida recentment, es proclamava Campió Autonòmic Sub-15 en individual masculí després de véncer en la final a Víctor Prieto del Club Aspe, per 21/15 i 21/17.
En el doble mixtos, Anna Feliu i Cristian Vera derrotaven en la final a Lara Garrido / Pedro Ripoll, d’Alacant / Ibi, per 21/17 i 21/18; es proclamaven així Campions Autonòmics Sub-15 en la modalitat.
En dobles femení Anna Feliu que va fer parella amb Mouna Chakkourt de Xàbia, vencien en la final a Laura del Socorro i Paloma Martínez, del Club Aspe per 21/16 – 18/21 i 21/10; es convertien així en la parella Campiona Autonòmica Sub-15 de dobles femení.
En dobles masculí van ser semifinalistes la parella xativina formada per José Manuel Ferre / Miguel Arcos, que van fer papable així el progrés que ha experimentat el joc d’estos dos jóvens jugadors incorporats al club en esta temporada.
Finalitzada la competició van fer l’entrega de trofeus, Na Merche Hernández, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Teulada, En Francisco Artal, Cap de Servici del Consell Valencià de L´Esport i En Vicente Ferrer, President de la Federació de Bàdminton.

Diumenge passat es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises el Campionat Autonòmic de Veterans, classificatori per al d’Espanya, en el es van donar cita els millors jugadors de la Comunitat, i d’excel·lent es pot qualificar la participació dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- al proclamar-se campions o ser semifinalistes en molts dels grups i modalitats disputades.
Les classificacions finals dels jugadors xativins van ser:
En individual masculí A-1 es va proclamar Campió Santiago Sancho, en C-1 va ser semifinalistes Luís Siles, en individual masculí D es va proclamar campió Carlos Martínez i en individual masculí súper veterans Francisco Vergara va ser el campió.
En individual femení A-B va ser campiona Ana Ferrer i semifinalistes Rosa Giménez.
En dobles masculins A es proclamaven campions la parella Santiago Sancho / M. Carulla de Xàtiva /Alacant i semifinalistes la parella xativina Vicente Ferrer / Julio Martín; en dobles masculins B era semifinalista D. Cockayne / Luís Siles de Benissa / Xàtiva i en dobles masculins D van ser campions Carlos Martínez / Francisco Vergara.
En dobles femení va ser campiona la parella xativina Ana Ferrer / Rosa Giménez.
En dobles mixtos A la parella, integrada per Ana Ferrer / Vicente Ferrer es proclamaven campions i Santiago Sancho / M. Manrique, de Xàtiva / San Fernando, eren semifinalistes; en dobles mixtos B van ser subcampions Rosa Giménez / Ken Faurschou, de Xàtiva / San Fernando i en dobles mixtos C-D Antonia Jiménez / Carlos Martínez va ser la parella campiona.