Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva «València,Terra i Mar» dominen en el Campionat Autonòmic Cadet

cristian-vera-campio-autonoÚltima Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans diumenge que ve 6 de març a Xàtiva.
En el Pavelló Municipal d’El Campello es va disputar dissabte passat dia 26 el Campionat Autonòmic de la Categoria Cadet dels XXIX Jocs Esportius Escolars, puntuable per al d’Espanya. Després d’una molt bona jornada de bon bàdminton, estaven tots els millors jugadors de la Comunitat, els jóvens jugadors xativins van aconseguir unes excel·lents classificacions finals perquè van ser campions en tres de les modalitats disputades i subcampions en les altres dos. En individual masculí es va proclamar Campió Autonòmic, Cristian Vera i repetia triomf en dobles masculí junt amb David Cervelló amb el que va formar parella.
En individual femení va ser Subcampiona Autonòmica, Anna Feliu i junt amb Bárbara Salinas repetien idèntica classificació en dobles femení.
Finalment en dobles mixtos es proclamaven Campions Autonòmics la parella integrada per Bárbara Salinas / David Cervelló.
Es va disputar també en El Campello, el Campionat Autonòmic Sub-13, (Aleví), classificatori per al d’Espanya, i es pot dir que el futur es presenta prou esperançador vist com es desemboliquen en les pistes. En les classificacions finals cal destacar a Sandra Climente que formant parella amb Lucía Rodríguez de Manises es proclamaven Campiones Autonòmiques en dobles femení.
Finalitzades les competicions, van fer entrega dels trofeus als campions, D. Juan Antonio López i D. Vicente Ferrer, vicepresident i President respectivament de la Federació de Bàdminton.
En el Pavelló Municipal de Xàtiva, es va disputar el diumenge dia 27, la 3a Jornada del Rànquing Autonòmic de la categoria absoluta amb una molt bona participació. Es van disputar 80 partits entre totes les modalitats, molt barallats i de gran espectacularitat. Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- van obtindre una excel·lents resultats es van proclamar vencedors en cinc dels set grups de l’individual A, en dos dels tres grups del dobles A i campions en el dobles mixtos.
En l’individual A, van ser vencedors en el seu grup, Ana Ferrer (grup A), David Cervelló (grup B), Quique Ureña (grup C), Antonio Omar (grup D) i Julio Martín (grup E).
En el dobles A, van véncer Ana Ferrer/Mª Jesús Almagro de Xàtiva / El Campello en el grup A, Jorge Alcazar / Antonio Olmedo en el B, i empataven Sandra Vera / Muna Chakkour de Xàtiva / Sant Pere Benissa amb Fred Guerreiros / Victor Buades d’Aspe / l’Altet.
Finalment en dobles mixtos es classificaven en primer lloc Bárbara Salinas / David Cervelló.
L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou dos esdeveniments esportius, el dissabte 5 de març es disputarà la 3a Jornada Provincial dels XXIX Jocs Esportius en la categoria Aleví en la modalitat d’individuals. A Aspe tindrà lloc la jornada alacantina, i a Xàtiva la de València en horaris de 09:30 a 14:00 hores. El diumenge 6 es clausurarà el Rànquing Autonòmic de Veterans, en el Pavelló Municipal de Xàtiva, carretera d’Alzira, es disputarà l’última jornada, des de les 09:00 h., en la modalitat de dobles i mixtos. Es preveu una molt igualada i disputada jornada a la recerca dels trofeus que s’entregaran a la finalització donat la igualtat en la classificació.

Un comentario sobre “Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva «València,Terra i Mar» dominen en el Campionat Autonòmic Cadet”

Los comentarios están cerrados.