Els jóvens jugadors xativins Sub-13 dominen a nivell provincial en dobles masculí, femení i mixtos

cristian-vera

Cristian Vera tercer en la 10a Prova del Circuit Nacional de Categories Inferiors disputat en Mocejón (Toledo)

Dissabte passat dia 7 de març es va disputar, en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), la 3a Jornada dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” a nivell Provincial en la categoria Sub-13, en les modalitats de dobles i mixtos. En ella van participar jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar-, de l’Escola Municipal i del programa “Es busca Campió”.
En una intensa matinal de bàdminton, els jóvens jugadors van oferir unes encontres molt interessants perquè van lluitar i ho van donar tot en la pista. Els jugadors i jugadores xativines van obtindre uns molt bons resultats al classificar-se en primer lloc i/o segon en totes les modalitats.
En el grup 1 de dobles masculins es van classificar en primer lloc la parella de l’Escola Municipal, Michael Lloréns / Alex Abellán.
En dobles femení es va classificar en primer lloc la parella de l’Escola Municipal, Nerea Alventosa / Neus Guillem; i en segon lloc les també parella de l’Escola Municipal, Jezabel Terol / Violeta Martínez.
En dobles mixt es va classificar en primer lloc la parella de l’Escola Municipal, Nerea Alventosa / Alex Abellán; i en segon lloc les també parella de l’Escola Municipal, Neus Guillem / Michael Llorens.
En la classificació final Provincial en el dobles masculins Michael Llorens / Alex Abellán van quedar en segon lloc, en dobles femení Nerea Alventosa / Neus Guillem són primeres i Jezabel Terol / Violeta Martínez segones; i en dobles mixtos es van aconseguir els tres primers llocs: Nerea Alventosa / Alex Abellán primers, Neus Guillem / Michael Llorens segons i Jezabel Terol / Josep Gadea tercers.
Quatre jugadors del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- Anna Feliu, David Cervelló, Cristian Vera i Sandra Vera van competir este cap de setmana en la 10a Prova del Circuit Nacional de Categories Inferiors Sub-15 / Sub-17, disputada en Mocejón (Toledo). Cal destacar el tercer lloc aconseguit per Cristià Vera en individual masculí Sub-15 al caure en un partit a tres sets en semifinals contra Íñigo Urra del C.B. Estella; i també el tercer lloc de la parella Cristian Vera / Sandra Vera en el dobles mixtos Sub-17 al caure novament a tres sets en un disputada encontre enfront de la parella del C.B. Estella, Íñigo Urra / Nelly Iriberri, que finalment seria la vencedora en esta modalitat.
Dissabte que ve dia 14 a les 09:30 h., es disputara la 4a Jornada dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” a nivell Provincial en la categoria Sub-13, en les modalitats d’individual masculí i femení. En la província de València, es disputarà la jornada en el Pavelló Marcelina de Benifaió i en ella està prevista la participació de jugadors del club xativí, de l’Escola Municipal i del programa “Es busca Campió”. Per a finalitzar l’agenda esportiva d’este pròxim cap de setmana, el diumenge 15 es disputarà en el Centre de Tecnificació d’Alacant, el Campionat Autonòmic Sub-19.