El XIII Torneig cadet del Genovés ja té confirmat el calendari de partits

València Bàsquet i FIATC Joventut Badalona obriran el campionat

Un partit tan atractiu com el Joventut Badalona València Bàsquet obrirà el XIIIé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet de Genovés. Un partit que juntarà a molts dels jugadors que han quedat com a campions i en cinquè lloc en el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Per tant un partit atractiu per a tots aquells que els agrada el bàsquet de formació. I més encara després de veure els partits entre aquestos dos equips en les edicions del torneig.

Tot acò es sap després que el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també al debut de l’equip local del C.B. Genovés davant un Real Madrid que torna al Genovés per segon any consecutiu, i ho fa amb un equip amb clares aspiracions, no tan sols per a guanyar aquest torneig, sinó també el Campionat d’Espanya de Clubs.

La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 4 partits, dos en horari de matí i altres dos en horari de vesprada, els partits per a tercer i quart lloc i la gran final, que està previst es jugue a les 12 del migdia.

Un torneig atractiu pels equips que hi participen i com no, pel format que de aquest calendari de lliga, tots contra tots. El primer cap de setmana de marc, el millor bàsquet de la categoria estarà present un any més al Genovés.